Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حرکت طوفان سهمگین آیدا به سوی اسکله‌های نفتی آمریکا در خلیج مکزیک، شرکت‌های نفتی آمریکایی ۹۱ درصد تولید نفت خود را که معادل ۱.۶۵ میلیون بشکه در روز است، تعطیل کردند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، با حرکت طوفان سهمگین آیدا به سوی اسکله‌های نفتی آمریکا در خلیج مکزیک، شرکت‌های نفتی آمریکایی ۹۱ درصد تولید نفت خود را که معادل ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶۵ میلیون بشکه در روز است، تعطیل کردند.

همچنین طبق اطلاعیه اداره ایمنی و محیط زیست آمریکا ۸۴.۸۷ درصد از تولید گاز طبیعی خلیج مکزیک هم تعطیل شده است.

پیش‌بینی می‌شود طوفان آیدا قبل از رسیدن به سواحل غربی نیواورلئان تا یک طوفان رده ۴ تقویت شود. طبقه‌بندی قدرت طوفان‌ها در استاندارد آمریکا شامل یک به عنوان ضعیف‌ترین و ۵ به عنوان قوی‌ترین است.

ساکنان لوئیزیانا از امروز با عجله خود را برای این طوفان آماده می‌کنند. پیش‌بینی می‌شود طوفان آیدا در موقع رسیدن به ساحل باد‌هایی با سرعت ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت ایجاد کند.

شرکت‌های نفت و گاز آمریکا ۲۷۹ اسکله دریایی خود را تعطیل کرده‌اند که این معادل ۴۹.۸۲ درصد از کل اسکله‌های دریایی نفت و گاز این منطقه است.

این شرکت‌ها همچنین ۱۱ کشتی حفاری را از مسیر طوفان خارج کرده و به ساحل آورده‌اند.

طبق گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا تولید نفت خلیج مکزیک ۱۷ درصد کل تولید نفت آمریکا را در بر می‌گیرد و تولید گاز این منطقه معادل ۵ درصد کل گاز تولیدی آمریکا است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسکله های نفتی آمریکا خلیج مکزیک طوفان آیدا نفتی آمریکا خلیج مکزیک تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقئصاد: رکورد جذب سرمایه گذاری خارجی را شکستیم / شرکت ملی نفت: تولید گاز در پارس‌جنوبی از قطر پیشی گرفت

آفتاب‌‌نیوز :

سید احسان خاندوزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که رقم واقعی سرمایه گذاری خارجی محقق شده بیش از ۵.۵ میلیارد دلار بوده است، زیرا برخی از سرمایه گذاران خارجی مبلغی که در کشور سرمایه گذاری کرده اند را در سازمان سرمایه گذاری ثبت نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه امیدواریم در سال ۱۴۰۳ با رفع موانع تولید به ویژه موضوع تسعیر، شاهد افزایش حجم سرمایه گذاری و افزایش تولید باشیم، با اشاره به بازدید از منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و بهره‌برداری از سه پروژه توسعه‌ای، گفت: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان دارای ظرفیت‌های بالایی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی است.

جزئیات سرمایه‌گذاری در میادین نفتی

همچنین محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به خبرگزاری تسنیم گفت: همانطور که وزیر امور اقتصاد و دارایی اشاره داشتند، بخش نفت با ۴.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی کارنامه قابل‌توجهی دارد. هم‌اکنون ۷ میدان نفتی با سرمایه‌گذاری خارجی درحال توسعه هستند.

معاون وزیر نفت درپاسخ به‌اینکه این ۴.۸ میلیارد دلار در کدام میادین نفتی کشور جذب شده، گفت: میادین شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه خوش، ۷ میدان نفتی است که سرمایه‌گذاران آن خارجی هستند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه "با کشور‌های مختلفی قرارداد نفتی امضا کرده ایم و یا در حال مذاکره برای امضای قرارداد‌های جدید نفتی هستیم، گفت: شرکت ملی نفت ایران از سرمایه‌گذاری تمامی شرکت‌های ایرانی و خارجی در پروژه‌های نفتی استقبال می‌کند و با توجه به ظرفیت‌های خوب سرمایه‌گذاری در این حوزه، پیش‌بینی می‌کنیم تفاهم‌نامه‌ها و قرارداد‌های جدیدی در دولت سیزدهم، با شرکت‌های داخلی و هم با شرکت‌های خارجی به امضا برسد.

تولید گاز ایران در میدان پارس‌جنوبی از قطر پیشی گرفت

گروه خبرگزاری فارس: محسن خجسته‌مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت در نشست خبری در بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی عنوان کرد: سال قبل درآمد‌های نفتی ایران به بیش از ۳۵ میلیارد دلار افزایش یافت. هم‌اکنون بیش از ۷۰ درصد از کالا‌های موردنیاز صنعت نفت از سازندگان داخلی تامین می‌شود. در دولت سیزدهم معادل ۲.۵ میلیارد بشکه به ذخایر هیدروکربوری کشور اضافه و کشف شد. تولید نفت نیز ۶۰ الی ۷۰ درصد افزایش یافت. در دولت قبل سالانه ۱.۶ میلیارد دلار در بالادست صنعت نفت امضا شد، ولی در ۲.۵ سال گذشته بیش از ۱۵ میلیارد دلار قرارداد منعقد شده و ۴ برابر دولت قبل شده است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: امضای قرارداد توسعه یکپارچه آزادگان یک ابتکار بود که با سرمایه‌گذاری ۱۲.۵ میلیارد دلار تولید نفت را از روزانه ۱۹۰ به ۵۵۰ هزار بشکه می‌رساند. در این قرارداد برای اولین بار ۶ بانک در بالادست نفت سرمایه‌گذاری مستقیم انجام می‌دهد. همچنین اخیرا توسعه ۲۰ مخزن گازی با حجم سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلار در اختیار شرکت‌های پتروشیمی قرار گرفته است.

خجسته‌مهر گفت: قرارداد فشارافزایی پارس‌جنوبی نیز به ارزش ۲۰ میلیارد دلار امضا شده که ۹۰۰ میلیارد دلار ثروت‌آفرینی می‌کند. قرارداداد‌های ساخت کمپرسور و سکو نیز به زودی امضا می‌شود. در سال جاری سکوی فاز ۱۳ پارس‌جنوبی به بهره‌برداری می‌رسد که از سال ۹۴ به دلیل ترک فعل اقدامی برای آن صورت نگرفته بود. هم‌اکنون ما در تولید گاز در میدان مشترک پارس‌جنوبی از قطر جلوتر هستیم.

دیگر خبرها

  • وزیر اقئصاد: رکورد جذب سرمایه گذاری خارجی را شکستیم / شرکت ملی نفت: تولید گاز در پارس‌جنوبی از قطر پیشی گرفت
  • میزان درآمد نفتی ایران اعلام شد
  • سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت سوخت رونمایی شد
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • اذعان «آسپیدس» به هدف قرار گرفتن ناو ایتالیایی در خلیج عدن
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • مصر: اسکله آمریکا هرگز جای گذرگاه رفح را نمی‌گیرد
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی